Design is everywhere

יום ראשון, 1 בפברואר 2015

ט"ו בשבט בפתח, תירוץ מעולה למסיבה. 

כבר קרוב לחודש שאני זוממת על כל השוקולדים במזווה שלנו ובינינו, כשאני אומרת שוקולדים אני מתכוונת לארגזי שוקולדים.

שוקולד מריר, שוקולד חלב, שוקולד לבן..משוגעת על שוקולדים. מסתבר שככה זה שאת שוקולטיירית בדימוס.

היום הצצתי עליהם בעיניים בוהקות ותפסתי אותם רוקדים את ריקוד האילנות...טוב לא ממש, תזרמו איתי:)

החלטתי שאנחנו פשוט חייבים להכין מהם שתילים.

ציוד:

  • תבנית שקעים עם דוגמת פרחים.
  • עציצים מפלסטיק , ( ישנם בכל משתלה).
  • שיפודים/ מקלות סוכריה.

רכיבים:

  • שוקולד מריר, חלב ולבן...
  • קרוקנט (אגוזי לוז מסוכרים טחונים).
  • חמאת קקאו (10% מכמות השוקולד שתבחרו לעבוד איתה, אך לא מחייב).
  • סוכריות צבעוניות
  • קפה חם (בשביל שיהיה מה לשתות בין לבין).

 

אופן ההכנה:

  1. עטפו את העציצים בניילון נצמד על מנת שהשוקולד המומס לא יישפך מהתחתית המחוררת.
  2. חממו את השוקולד והחמאה על בין מארי או במיקרוגל עד המסה ושפכו לתוך העציץ (לעציץ שבתמונות השתמשנו ב- 300 גרם שוקולד).
  3. העבירו את העציץ למקפיא עד שהשוליים שלו יהיו יציבים והחלק הפנימי רך.

4 . המיסו את השוקולד עבור הפרחים.

5 . העבירו את השוקולד לשק זילוף וזלפו אותו בתבנית השקעים.

 6 . העבירו את התבנית למקרר למספר דקות, עד להתקשות חלקית.

7 . הוציאו את התבנית מהמקרר כאשר השוליים יציבים ובאמצע השוקולד עדיין רך ונוזלי.

8 . תקעו את המקלות / שיפודים בתוך השוקולד והחזירו למקרר.

9 . כאשר השוקולד יתקשה לגמרי הוציאו את התבנית מהמקרר וחלצו את הפרחים.

10 . במקביל הוציאו את העציץ מהמקפיא.

11 . נעצו את הפרחים בתוך העציץ.

12 . פזרו סוכריות או קרוקנט כחצץ..

13 . החזירו למקרר למספר דקות עד שהעציץ יציב לגמרי.

תודו שזו פעילות יצירה נהדרת עם הילדים ודרך מקורית לקשט את השולחן. Design is everywhere...

רוצה שאוסיף לך במייל שתיים סוכר?

  • פוסטים על תכנון ועיצוב פנים
  • סיפורים של "מאחורי הקלעים"
  • השראה לעבודות יצירה ו - DIY
  • עדכונים, מבצעים והטבות בחנות התמונות

לחצו על הכפתור כדי להצטרף לחגיגה:

 

 קישור גוגל פלוס קישור אינסטגרם קישור פינטרסט קישור פייסבוק

שיהיה לכולנו חג שששששששששששששששמח

בתאבון:)